Sütés főzés: gazpacho(fözésnélküli paradicsomleves)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Ezt a levest általában a nyári nagy melegekben használják,tálaláskor jégkockákat is adhatunk hozzá.Megvallom amikor ide jöttem azt mondtam hogy soha ilyesmit nem eszek ,de mióta kiprobáltam nyáron sokszor elkészitem és ízlik is.

Hozzávalók:

Jól megérett paradicsom kb.800 gr-1 kg,

egy zöld kövérpaprika kb.60 gr ,

1-2 friss uborka kb.250 gr,hagyma(a vöröshagyma jobb) kb. 100 gr,

1 cikk fokhagyma,

olivaolaj kb.100 gr,

ecet(piros borecet a legjobb),

só,

hideg víz.

Lehet hozzá adni egy fél golden almát vagy 10 percig vízben áztatott 100 gr. száraz kenyeret,én ezek nélkül készitettem és igy is nagyon finom.

Elkészítés:  

Megmossuk jól a paradicsomot,uborkát és paprikát majd feldaraboljuk mindegyiket.A fokhahgyma cikk közepét kivesszük és csak a többi felét használjuk.Mindezeket egy turmix edényben vagy egy olyan edényben amihez használhatjuk a kézi turmixolot is tesszük  és jól összedolgozzuk,ezután hozzáadjuk a sót,olajat és ecetet(ebböl elején jóbb kevesebbet tenni és megkostolni,ha még igénylünk adunk hozzá).Még egy pár percig turmixoljuk és azután hozzá adjuk a hideg vizet(annyit hogy egy fólyékony krémszerü leves legyen)megint turmixoljuk.A hütöben tároljuk a felszolgálásig.Mielött a vizet tennénk bele tehetjük a fél almát vagy a kenyeret.

Fontos:

OLIVAOLAJAT HASZNÁLNI.

Jó étvágyat mindenkinek aki megpróbálja!                                                                                                                                                   

Címkék: spanyol levesek

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ilona köszönöm az eredeti olasz receptet.
Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Jól hangzik,köszönjük.
Majd a nyári nagy paprika és paradicsom szezonban kipróbálom.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu