Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a levest általában a nyári nagy melegekben használják,tálaláskor jégkockákat is adhatunk hozzá.Megvallom amikor ide jöttem azt mondtam hogy soha ilyesmit nem eszek ,de mióta kiprobáltam nyáron sokszor elkészitem és ízlik is.
Hozzávalók:
Jól megérett paradicsom kb.800 gr-1 kg,
egy zöld kövérpaprika kb.60 gr ,
1-2 friss uborka kb.250 gr,hagyma(a vöröshagyma jobb) kb. 100 gr,
1 cikk fokhagyma,
olivaolaj kb.100 gr,
ecet(piros borecet a legjobb),
só,
hideg víz.
Lehet hozzá adni egy fél golden almát vagy 10 percig vízben áztatott 100 gr. száraz kenyeret,én ezek nélkül készitettem és igy is nagyon finom.
Elkészítés:
Megmossuk jól a paradicsomot,uborkát és paprikát majd feldaraboljuk mindegyiket.A fokhahgyma cikk közepét kivesszük és csak a többi felét használjuk.Mindezeket egy turmix edényben vagy egy olyan edényben amihez használhatjuk a kézi turmixolot is tesszük és jól összedolgozzuk,ezután hozzáadjuk a sót,olajat és ecetet(ebböl elején jóbb kevesebbet tenni és megkostolni,ha még igénylünk adunk hozzá).Még egy pár percig turmixoljuk és azután hozzá adjuk a hideg vizet(annyit hogy egy fólyékony krémszerü leves legyen)megint turmixoljuk.A hütöben tároljuk a felszolgálásig.Mielött a vizet tennénk bele tehetjük a fél almát vagy a kenyeret.
Fontos: OLIVAOLAJAT HASZNÁLNI.
Jó étvágyat mindenkinek aki megpróbálja!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!