Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
          Csatlakozz te is hozzánk!        
        Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a  nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!      
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 csomag gesztenyemassza,
10 dkg vaj,
1/2 dl rum,
1/2 dl víz,
1/2 csomag zselatin,
2 pohár tejszín,
2 csomag vanília cukor,
porcukor,
babapiskóta
Elkészítés: 
A gesztenyemasszát lereszeljük és a vajjal ill. a rummal ízesítjük. Vízzel kiöblítünk egy mélyebb tálat, folpackkal kibéleljük és ismét kiöblítjük. Beletesszük a gesztenyét úgy, hogy az alját és az oldalát 1, 5 ujjnyi vastagon borítsa, de a közepe üres legyen. Hűtőszekrényben hagyjuk megkeményedni. Fél evőkanál zselatint fél dl vízzel elkeverünk, felmelegítjük, és közben kavargatjuk, nehogy összecsomósodjon. A tejszínt,a vaníliás cukrot, a porcukrot és a zselatint összekeverjük és kemény habbá verjük. Megtöltjük vele a massza üresen hagyott részét. A tetejét 2 sor, rumos tejben megáztatott babapiskótával rakjuk le. Tányérra borítjuk, és csoki öntettel leöntjük.
| 
 | 
 | 
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!