Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tésztához:
6 db tojás,
6 ek víz,
14 dkg darált dió,
6 ek cukor,
6 ek liszt,
fél cs sütőpor.
Krémhez:
25 dkg gesztenyepüré,
15 dkg porcukor,
1/2 dl rum,
1 cs puncs pudingpor,
25 dkg vaj,
3 dl tej.
Csokimáz:
10 dkg csoki,
5 dkg vaj.
Elkészítés:
A tésztához:A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük közben hozzáadagoljuk a vizet is.A szárazanyagokat összekeverjük.A tojásfehérjékből kemény habot verünk csipet sóval.Majd óvatosan összekeverjük őket.Elfelezzük,sütőpapírral bélelt tepsiben 2 lapo sütünk belőle 190 fokon,tűpróbáig.
A krémhez:a vajat a porcukorral,rummal habosra kikeverjük,kettévesszük.Egyik felébe keverjük a gesztenyepürét.A pudingot a tejben sűrűre főzzük,ha kihűlt hozzákeverjük a vajas-cukor másik felét.
A gesztenyekrémet kenjük az alsó lapra,tetejére a puncsos krémet és bejedjük a mási lappal.
A mázhoz a csokit gőz felett felolvasztjuk,majd belekeverjük a vajat,a süti tetejére öntjük.Szilárdulás után szeletelhető.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!