Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
- 2 dl tejföl
- 30 dkg sajt
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 1 vöröshagyma
- 30 dkg gomba
- 2+3 tojás
- 1/2 dl tej
- őrölt bors
- só
- 10 dkg margarin
- 4 burgonya
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A burgonyát megfőzöm, majd kevés tej, 5 dkg margarin, só, pici őrölt bors és 2 tojás hozzáadásával nem túl lágy masszát készítek, melyet félreteszek
kihűlni.
A gombát felszeletelem, és a maradék margarinon a lereszelt hagymával meg a finomra vágott petrezselyem
zöldjével addig párolom, amíg a gomba a zsírjára sül. A gombát egy porcelántálba teszem, hozzáadok két evőkanál tejfölt, a tojásokat, és ráreszelek 15-20 dkg sajtot (füstölt is lehet). Sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával ízesítem, azután mindezt jól összekeverem.
Egy közepes méretű tűzálló tálat kikenek margarinnal, majd kibélelem az időközben kihűlt krumplimassza kétharmadával. Belehelyezem a gombás keveréket, és vékony rétegben betakarom a maradék masszával. A tetejét megkenem tejföllel, és megszórom a maradék reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe teszem, és közepes hőfokon, körülbelül 45 perc alatt megsütöm.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!