Sütés főzés: Habkarikák

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Habkarikák

11 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

Habkarikát pedig így

 

Hozzávalók:


4 db tojásfehérje
30 dkg porcukor
ha színeseket szeretnétek akkor pár csepp ételfesték

A sütőt 50 fokra előmelegítjük. A tojásfehérjét vízgőz fölött elkezdjük felverni, amikor félig felverődött, a verést egy pillanatra sem abbahagyva, evőkanalanként hozzáadagoljuk a porcukrot. Addig verjük amíg a hab teljesen keménnyé és fényessé nem válik. (Ha színeseket szeretnétek akkor most keverjétek bele a színezőt.)

adventi-7.jpg

A tojásfehérjehabot 10-es csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és sütőpapíros lemezre szép kis karikákat formázunk belőle. Sütőbe tesszük és 2 óra alatt megsütjük, majd a sütőt elzárva ott hagyjuk tovább szikkadni amíg ki nem hűl. Nagyon könnyű elkészíteni.

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

greiner eva üzente 11 éve

nalunk itt kint nem lehet kapni,igy mindig örülök egy hazi keszitesü receptnek.
Kifogom probalni,köszönöm a receptett.

Válasz

pintér etelka üzente 11 éve

Nagyon gusztusos,lehet hogy megcsinálom az unokáim véget megmutatni,hogy nekünk gyerekkorunkban ilyennel és szaloncokorral
na és üveggömbökkel volt tele a karácsonyfa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A recept adott volt, valószínű nem 220 fokos sütésről van szó hanem szárításól.
Egyébként a sütőktől is sok minden függ.

Válasz

Antal Pálné üzente 11 éve

Nagyon finom lehet de Nekem a 2 óra sütés kicsit hosszúnak tűnik.

Válasz

Tolvajné Gőz Éva üzente 11 éve

Igazán mutatós és biztos finom is lehet. Gyönyörű ékessége a fának és az asztalnak is.

Válasz

schrancz Erika üzente 11 éve

nagyon szépek a habkarikák. Bár nem hiszem, hogy nekem ilyen szépre sikerülne.
Gyermekkoromban nagyon szerettem a fákon lévő habkarikkat, legtöbbször
az "tünt" el a karácsonyfáról.

Válasz

szabo maria üzente 11 éve

nagyon szépek,és gusztusosak a habkarikák.bevallom nagyon szeretem nézegetni a receptjeiteket,az ember öregségére is,mindig csak tanul.köszönöm

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu