Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 nagy fagyasztott tengeri halfilé
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
10 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
A kukoricasalátához:
1 konzerv kukorica
1 kis pohár tejföl
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
só
pár csepp citromlé.
Valamint:
burgonya.
Elkészítés:
A halat kissé kiengedjük, de még fagyosan ujjnyi csíkokra szeleteljük. Sózzuk, megforgatjuk lisztben. A tojásokat felverjük a mustárral, belereszeljük a sajtot és a fokhagymát, ebben is megforgatjuk a halszeleteket, majd a szezámmaggal elkevert panírmorzsában is. Olajban kisütjük. A sajt lehet füstölt is! A hal gyorsan átsül, nem tart sokáig.
Közben a tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, pár csepp édeskével és citromlével ízesítjük, sózzuk-borsozzuk ízlés szerint, és belekeverjük a lecsepegtetett kukoricát.
A krumplit megtisztítjuk, feldaraboljuk, olajban megsütjük.
A kisült halrudacskákat a sült krumplival és a kukoricasalátával kínáljuk.
A receptet és a fotót Viszab küldte. Köszönjük!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!