Sütés főzés: Hideg csokimáz

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hideg csokimáz

12 éve | [Törölt felhasználó] | 8 hozzászólás

Hideg csokimáz


Nem kell főzni a csokimázat. Biztos, hogy mindig sikerül!

 

Hozzávalók:

 

21 dkg porcukor,

4 evőkanál kakaópor nem cukrozott,

5 dkg Rama margarin,

ami kicsit lágyabb,

4 evőkanál forró víz.

 

Elkészítés:

 

Ezeket az anyagokat egy mély tálban addig keverem, amíg szép egynemű krémes mázat kapok, és már kenhetem is a sütire. Kb. 1 óra alatt megköt, és lehet fogyasztani a sütit. Ez az adag egy gáztepsi méretű süteményre elegendő.

 

Én kb 1 éve ezt készítem tényleg mindig sikerűl.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

lévai katalin üzente 12 éve

Én is egy kis rum aromával használom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Látom többen használjátok, ki így ki úgy.
Igen egy biztos mindig sikerül bár nem olyan kemény mint a torta bevonóval készült.

Válasz

Krepsz Andrea üzente 12 éve

Néha én is így készítem,de az utóbbi időben rászoktam a torta bevonóra,mert azzal keményebb a máz.

Válasz

FÖVENYESSY PÁLNÉ.klári üzente 12 éve

Kedves Marcsi! Köszönjük szépen! Én is így csinálom, de a végén még rum-aromát is keverek bele.

Válasz

Polgári Ferencné Jolika üzente 12 éve

Én kevesebb cukorral készítem és a vajat felolvasztom.A víz helyett tejet teszek bele!De hát ahány ház annyi szokás!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

pontosan!!! ez a legegyszerűbb!

Válasz

Czentye Györgyné üzente 12 éve

Én is évek óta így készitem egy kis eltéréssel.

2o dkg porcukor
3 evőkanál kakaó
fél vaj fele
3 kanál forró víz / egy kicsivel több/

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Köszi Marcsi biztosan kipróbálom:)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu