Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Tésztához:
50 dkg liszt
,
6 dkg Rama margarin,
16 dkg porcukor
,
2 tojás
,
1 tk szódabikarbóna
,
4 ek olvasztott méz,
kb 1 dl tejföl
,
Krémhez:
6 dl tej,
6-7 púpos ek liszt
,
1 púpos ek kristálycukor,
25 dkg Rama margarin,
25 dkg porcukor
,
kakaópor
,
2 cs vaníliás cukor
,
baracklekvár
,
Mázhoz:
18 dkg Rama margarin,
18 dkg porcukor,
1 cs főzés nélküli puncs pudingpor,
Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk és négy lapot sütünk. 6 dl tejjel, 6-7
ek liszttel, 1 ek kristálycukorral főzött krémet készítünk. 25 dkg
porcukrot és 25 dkg Rama margarint kikeverünk, majd a két krémet
összekeverjük és kétfelé vesszük, egyikbe kakaóport, a másikba 2 cs
vaníliás cukrot teszünk.
A töltés menete: mézes lap – kakaós krém –
mézes lap – baracklekvár – mézes lap – fehér krém – mézes lap – máz.
A mázhoz a Rama margarint, a porcukrot, a tejet, és a főzés nélküli
puncs pudingport gőz felett addig keverjük, amíg el nem kezd sűrűsödni,
majd melegen a tészta tetejére simítjuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!