Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Bergendi Ciprián Ferenc receptje.
Húsgombócos kukoricaleves:
1 db vöröshagyma,
egy ek olívaolaj,
egy doboz édes kukorica konzerv (330 gr)
0,75 liter zöldség vagy húsleves alaplé,
1/4 tk örölt kömény,
1/2 tk őrölt pirospaprika,
só, izlés szerint,
1/4 kg darált marhahús,
fekete bors,
1 dl. tejföl,
1 db kápia vagy piros kaliforniai paprika díszítésnek...
A hagymát felkockázva az olajon üvegesre pároljuk, tésztaszűrőn leszűrjük a kukoricát, és a levessel együtt öntsük a hagymára. Forraljuk fel, majd fűszerezzük be a köménnyel, őrölt paprikával, sóval és főzzük még kb 10 percig...
A darált húst gyúrjuk össze sóval, borssal, ebből gyúrjunk golyócskákat, majd közepes lángon egy serpenyőben kevés olajon kb 10-15 perc alatt kisütjük...ha kész a fasirt, lecsöpögtetjük, leitatjuk az olajat.A leveshez adjuk a tejfölt és az egészet pépesítjük, de nem teljesen pl. rúdmixerrel..a paprikát magozzuk ki, kockázzuk fel és a húsgolyókkal együtt szedjük a leveshez...jó étvágyat !!!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!