Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
6 csomag réteslap | ||||||
40 dkg lapocka (sertés) | ||||||
40 dkg marhahús közepes zsírtartalmú | ||||||
4 fej vöröshagyma | ||||||
4 db tojás | ||||||
2 dl olaj | ||||||
ízlés szerintbors | ||||||
ízlés szerint só | ||||||
2 dl szóda | ||||||
A húsokat daráljuk meg. A finomra vágott hagymát pirítsuk
meg két evőkanál olajon, majd öntsünk rá fél deci vizet és süssük
zsírjára. Dobjuk rá a darált húsokat és folyamatos kevergetés mellett
süssük fehéredésig. Hagyjuk hűlni, majd keverjük össze sóval, borssal és
a tojások sárgájával, majd forgassuk össze a csipetnyi sóval habbá vert
tojásfehérjéket. Egy olajjal kikent tepsibe terítsünk három réteg,
egyenként olajjal megkent, réteslapot. Kenjünk rá a húsos masszából,
majd ismét réteslapok következnek, amíg a hozzávalókból tart. A tetejére
réteslap kerüljön. Nyersen vágjuk kockára, majd toljuk 180 fokra
előmelegített sütőbe. Fél órát süssük, majd öntsük le a szódavízzel. Még
tíz percig hagyjuk a sütőben.
Magában vagy salátával tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!