Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A húsvéti vendégváráshoz szükség lesz előételre. A finom töltött tojás kiváló előétel és nagyon finom.
Hozzávalók:
8 db tojás,
15 dkg vaj,
1 kanál piros arany,
10 dkg kenőmájas,
15 dkg friss parajlevél,
só, bors, őrölt kömény, mustár, szerecsendió, majoranna.
Elkészítés:
A tojásokat sós vízben megfőzzük, lehűtjük és megpucoljuk. Ezután hosszában kettévágjuk, és a sárgáját kiszedjük. Egy tálban a sárgáját villával összetörjük, a puha vajjal kikeverjük, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Az elsőhöz hozzáadjuk a mustárt, kevés sót, borsot. A másodikhoz hozzáadjuk a kenőmájast, majd ezt is ízesítjük kevés sóval, borssal, és majorannával. A harmadik részhez a piros aranyat keverjük bele, egy kevés őrölt köménnyel. A negyedik részhez a forró vízben párolt és apróra vágott spenót levelet ízesítjük kevés sóval, borssal és reszelt szerecsendióval. A négy krémet egyesével habzsákba töltjük és visszatöltjük a tojásokba. A végén retekkel és szép zöld saláta levelekkel, paradicsommal és uborkával díszítjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!