Sütés főzés: Joghurt-torta

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

  Hozzávalók a piskótához:


2tojás,

8 dkg cukor,

2 evőkanál forróvíz,

8 dkg liszt,

1 mokkáskanál sütőpor.

 

Krémhez:


8 dl gyümölcsjoghurt,

1 csomag zselatin,

2 dl tejszín (Hullala),

néhány kanál porcukor,

esetleg 1 csomag tortazselé,

ha van gyümölcs.

 


Elkészítés:

Kb. 23 cm-es tortaformában piskótát sütünk a hozzávalókból.Kihűtjük és a forma oldalát kibéleljük magasan papírral.


Krém:

1,5 dl vízben feloldjuk a zselatint, kihűtjük langyosra. A tejszínt keményre verjük, beleforgatjuk a  porcukorral összekevert gyümölcsjoghurtot, a langyos zselatint, a piskótára öntjük és hűtőben dermesztjük.
Lehet gyümölcsökkel díszíteni és tortazselével bevonni, de e nélkül is nagyon finom.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kiss Judith üzente 9 éve

Én a hétvégén kipróbáltam, és mire lefényképeztem volna, sajnos már el is fogyott ebbe a nagy melegbe. De majd legközelebb pótolom a képet.

Válasz

Fekete Lajosné üzente 9 éve

kifogom próbálni, biztosan nagyon finom!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu