Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Joghurtos tésztasaláta gazdagon
Hozzávalók:
25 dkg durum penne tészta
3 pár füstli
fél fej vöröshagyma
pritamin vagy zöldpaprika
vörösbabkonzerv
uborka
reszelt sajt
Az öntethez:
3 kis pohár natúr joghurt
2 kis pohár 20%-os tejföl
ízlés szerint (kb. teáskanálnyi) ételízesítő
törött bors jó bőven
kb. 1 púpozott teáskanál kristálycukor
1 mokkásnanál olaj
csipet só
Elkészítés:
A tésztát megfőzöm és jól lecsepegtetem. Az öntet hozzávalóit összekeverem. A főtt, kihűtött és karikára vágott füstlit, kb. diónyi pici kockára vágott vöröshagymát, náhány gerezd pritamin vagy zöldpaprikát apró kockára vágva, 1/2 doboz - levétől leöblített - vörösbabkonzervet (a doboz másik felét dekorációként a tetejére használom), kb. 5-10 cm hosszúságú megmosott, de nem hámozott kockára vágott kígyóuborkát a tésztához keverek, az öntetet is hozzákeverem, majd a tetejét megszórom egy kevés reszelt sajttal, és kész a saláta, már csak pihentetni kell egy keveset. Nagyon fontos, hogy az öntet bőven ellepje a hozzávalókat, mert a tészta nagyon sok nedvességet szív még fel.
Megjegyzés:
A receptet Mocorgó küldte. Köszönjük!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!