Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
20 dkg liszt
15 dkg barna cukor
8 ek kristálycukor
5 dkg kakaópór (nem instant!)
2 evőkanál sütőpor
1/2 tk szódabikarbóna
6 dl tej
10 dkg vaj (sótlan)
1 tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag Dr Oetker tejszín ízű pudingpor
10 dkg málna
só
Elkészítés:
3 dl tejjel és 8 ek kristálycukorral keverjük ki a pudingport. Gyakori kevergetés mellett forraljuk fel a pudingot.
Egy kis vízzel öblítsünk ki egy négyzet alakú edényt (alacsony peremmel), és öntsük bele a pudingot. A még forró pudingba nyomjuk bele félig, szépen sorban, a málnaszemeket. Hagyjuk teljesen kihűlni a pudingot, majd vágjuk fel egyenlő részekre úgy, hogy a málnák ne sérüljenek meg.
A lisztet, sütőport, szódabikarbónát, kakóport, barnacukrot, csipet sót keverjük alaposan össze.
A szobahőmérsékletű tejet a tojással, és a felolvaszott vajjal keverjük össze. A lisztkeverékhez adjuk hozzá a tojásos tejet. Keverjük alaposan össze, amíg csomómentes nem lesz.
Béleljük ki a muffinsütűt sütőpapírral, majd helyezzünk az aljára egy málnás puding csíkot. Töltsük rá a muffinsütő 4/5 -ig a tésztát.
190 celsius fokos előmelegített sütőbe süssük 20-25 percig.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!