Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 6 személyre:
Elkészítés:
A húst megmossuk, leszárítjuk és felszúrjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A káposztát vékonyra szeleteljük, a hagymát gorombára összevágjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A szalonnát zsírjára pirítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát. Megszórjuk köménymaggal, elkeverjük, majd rátesszük a káposztát, sózzuk, és 10 percen át kíméletesen pároljuk. Közben az almát meghámozzuk, húsát kis darabokra vágjuk, és a káposztához keverjük. A tárkonylevelekkel ízesítjük, és további 10 percen át pároljuk (ne legyen alatta lé a végén). Ezt a káposztát töltjük a húsba. A végét eltűzzük, sózzuk, és tepsibe tesszük. Olajat és vizet öntünk alá. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Betesszük a húst, és 70-80 percig sütjük, gyakori locsolgatás mellett. Ha szükséges, pótoljuk a vizet. A körethez a brokkolirózsákat megfőzzük, leszűrjük, majd a vaj felén sóval, borssal, szerecsendióval átforgatjuk Az almát megtisztítjuk, húsát cikkekre vágjuk, és serpenyőben, a maradék vajon megpirítjuk. A húst a szaftjával, sült almával, a párolt brokkolival kínáljuk. Burgonyapürét adhatunk még hozzá.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!