Sütés főzés: Kecskeméti őszibarack leves

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kecskeméti őszibarack leves

12 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Hozzávalók:


1,5 kg (őszi)barack
3 dl őszibaracklé
2 dl narancslé
1 csapott teáskanál fahéj
6-8 szem szegfűszeg
1 egész vaníliarúd (nem vaníliás cukor!)
citromlé
2 cl kecskeméti barackpálinka


A habaráshoz:


4-5 evőkanál liszt
kb. 2,5 dl tejföl
2 dl tejszín felverve

Elkészítés:
A barackot megmossuk és a héját lehámozzuk majd felkockázzuk, ráöntjük a gyümölcsleveket és pálinkát. Egy lábosba tesszük a szegfűszeget, fahéjat,és felforraljuk. Egy nagyobb tálba bele tesszük a tejfölt a lisztet és a tejszint, majd turmixgéppel jól össze keverjük. Ha ez kész bele merjük a baracklevet,de a szegfűszeget meg a fahéjat előtte ki kell szedni, ha őrölt akkor nem számit,majd szép lassan összeturmixoljuk az egészet. Az így elkészült levest kihűtjük, beletesszük a kockázott barackot és már fogyasztható is, tegyünk a tetejére tejszínhabot úgy még finomabb.

 

Természetesen beföttból is nagyon finom.

Karácsonykora nagyon finom leves.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 12 éve

Egyet értek veled Marcsi.
Természetesen én is abból készítem el amit elraktam télire
Csak a frissen érett az igazi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Marcsi, semmi gond lejárt a szezon.
Nagyon sokan tesznek el befőttet télire, aki nem az megtudja venni konzervben ami nagyon finom, és elérhető áron van.
Szép napot.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Kár ,hogy már leérett az őszibarack.
Pedig érdekes lehet

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu