Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
7dk liszt,
egy csipet só,
3dkg. vaj,
2 tojás,
2 dl. tejszin,
egy kis vanilia aroma,
1 ek. gyümölcs cukor,
2 ek. diabetikus eperlekvár,
1 dl. krémjoghurt,
1 ek. porcukor
sütőpapir.
Elkészitési idő:5o perc
Sütési idő: 25-3o perc
Darabonként kb. 120 kcal/ 7 gr. /
Elkészítés:
A tepsit sütőpapirral kibéleljük, liszttel megszórjuk.
1/8 l. vizet a sóval és a vjjal felforralunk. Beleöntjük a lisztet és addig keverjük, emig gombóccá áll össze a lábos alján pedig vékony lisztréteg képződik. A gombócot egy tálba tesszük.
Egyenként hozzákeverjük a tojásokat. A sütőt előmelegitjük 225 fokra. A tésztából egymástól 4 cm-re púpos teáskanálnyi darabokat halmozunk a tepsire. 25-30 percig sütjük
Kisülés után azonnal levágjuk a tetejüket.
A tejszint a vaniliával és a cukorral keményre verjük, a lekvárt szitán áttörjük, a joghurtot elkeverjük a lekvárral hozzáadjuk a tejszint. Megtöltjük a fánkokat.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!