Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1/2 dl méz,
1/2 dl csípős szecsuani mártás,
1 db kb. 1 cm hosszú, vékony csíkokra vágott sárgarépa.
1/2 tk morzsolt szárított, piros cseresznyepaprika,
4 tk földimogyoró-, vagy salátaolaj,
4 dl friss, (vagy mélyhűtött) apró brokkoli,
4 dl apró (kínai) gomba (konzerv),
1 db karikára vágott és ízekre szedett kis vöröshagyma,
Elkészítés:
Egy kis tálkában keverjük össze a mézet, a szecsuani mártást és a morzsolt cseresznyepaprikát, tegyük félre. Egy wok-ban (gömbhéj formájú kínai vasserpenyő), vagy egy nagyobb (zománcozatlan) vasserpenyőben forrósítsuk fel az olajat, a közepesnél kissé forróbbra, adjuk hozzá a zöldségeket, és 2-3 percig rázogassuk a wok-ot a tűz fölött. Ezután öntsük rá a mézes mártást, a tűz fölött alaposan keverjük meg az egészet, amíg valamennyi zöldséget be nem vonja a mártás, és a maradék bugyborékolva forrni nem kezd, (ez általában mindössze egy percbe sem telik). Ezt a négy adagot tálalhatjuk forró zöldségköretként, de párolt rizsre öntve fő fogásként is.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!