Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
10 dkg kókusz,
10 dkg liszt,
3 nápolyi lap,
7 egész tojás,
35 dkg cukor,
pici sütőpor,
4 dl tej ,
2 karamellás pudingpor,
1ráma,
1 éttorta bevonó.
Elkészítés:
Zománcozott tepsi aljára szorosan lerakjuk a nápolyi lapokat . A 7 tojásfehérjét 20 dg cukorral keményre verjük. Hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport, majd a kókuszreszeléket. Rákenjük a nápolyi lapra , elsimítjuk. Sütjük kb 10 percig. tűpróba, ha nem ragad , akkor jó. A 7 tojás sárgát elkeverjük a 2 pudingporral, a maradék cukorral, kevés tejjel, majd a többi tejjel sűrűre főzzük Nagyon pici rámát keverünk hozzá, ne bőrösödjön be. Ha kihűlt hozzáadjuk a többi rámamargarint. A krémet a kihűlt tésztára kenjük. Elkészítjük a tortabevonóval a csoki mázat . Ezt is a tésztára tesszük. Nem kell be melegíteni előre a sütőt, mert megég a nápolyi lap.
Tanácsok:
Szép világosra kell sütni, de ne ragadjon. Recés késsel szeletelhető.
Ha nem akarod, hogy repedjen a máz, melegítsd meg a kést, láng felett.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!