Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
35 dkg porcukor, 20 dkg étcsoki, 15 dkg liszt, 15 dkg vaj, 18 dkg kakaó,
6 tojás, 1,5 dl tejföl, 1 dl tejszín, 2 tasak vaníliás cukor, 1 késhegynyi
sütőpor
Elkészítés:
Keverjük habosra a tojássárgákat 15 dkg cukorral, adjuk hozzá a lisztet, a sütőport, 1 tasak vaníliás cukrot, 10 dkg kakaót és jól dolgozzuk össze. Egy másik tálban verjük fel kemény habbá a tojásfehérjét, majd keverjük óvatosan a masszához. A tésztát öntsük 20 cm átmérőjű kivajazott, kilisztezett sütőformába és süssük előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 percig. Akkor jó, ha a tészta már nem tapad a beleszúrt tűre. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni. A krémhez forróvízbe állított lábasban főzzük sűrűre a vajat 20 dkg étcsokival, 20 dkg cukrral, 8 dkg kakaóval és egy tasak vaníliáscukorral. Ha kihűlt, lazítsuk a krémet a habbá vert tejszínnel. A tésztát vágjuk 3 lapra, töltsük meg krémmel és vonjuk be krémmel az oldalát és a tetejét is.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!