Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg málna, 1 csomag Rama Krémalap (20 dkg), 20 dkg natúr édes joghurt, 1 rúd vanília, 7,5 dkg cukor, 3 citrom leve, 6 csomag fehér zselatin, 2, 5 dl tejszín |
Elkészítés: Átválogatjuk a málnaszemeket, és megmossuk, vagy a fagyasztott málnát felolvasztjuk. A Rama Krémalapot a joghurttal simára keverjük. A reszelt vaníliát, 5 dkg cukorral és a 2 citrom kifacsart levével a krémalapos-joghurtos masszához keverjük. A zselatint a csomagolásán található utasítás szerint elkészítjük, langyosra hűtjük és a krémalapos masszához hozzákeverjük. A következő lépésben a kemény habbá vert tejszínt, és 15 dkg málnát hozzáadunk az egész masszához. Majd a masszát kihűtött pudingformákba öntjük és 2-3 órát hűtjük, amíg a krém megszilárdul. Közben a maradék málnát összeturmixoljuk és a maradék cukorral, citromlével ízesítjük. Amikor a masszánk megszilárdult, tányérra tesszük, és óvatosan levesszük róla a pudingformát. Meglocsoljuk az elkészített málnaöntettel, és egész málnaszemekkel, mentalevéllel díszítjük. |
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!