Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gyorsan elkészíthető finom marcipán torta, amely sütés nélkül is elkészíthető.
Hozzávalók:
7,5 dkg vaj,
10 dkg mandulás keksz,
5 dkg mogyorós grillázs,
4 fehér zselatin lap,
20 dkg zsíros krémsajt,
4 kanál mandula likőr,
2 kanál barna cukor,
10 dkg mogyoró,
20 dkg nyers marcipán,
10 dkg porcukor.
Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk, a kekszet összemorzsoljuk és összegyúrjuk a vajjal és a grillázzsal. A masszát egy kerek tortaforma aljára belenyomkodjuk és eligazítjuk, majd betesszük a hűtőbe.
A zselatint beáztatjuk. A tejszínt felverjük, majd összekeverjük a krémsajttal. Hozzáadjuk a likőrt, a cukrot, és az összetört mogyorót. A zselatint is belekeverjük, majd az egészet a tortaformába simítjuk. Betesszük újabb három órára a hűtőbe a torát.
Közben a marcipánt a porcukorral összegyúrjuk, és két Folpack között akkorára nyújtjuk, hogy befedje a kerek tortaformát. A tortát kivesszük a hűtőből és befedjük a marcipánnal. A végén marcipán rózsákkal díszítjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!