Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg burgonya,
1 nagy vöröshagyma,
50 dkg zöldbab,
2 gerezd fokhagyma,
25 dkg darabolt hámozott paradicsom,
1 doboz csemegekukorica (425 ml),
1 doboz vesebab (425 ml),
2 ek ketchup,
5 dl húsleves,
2-3 ek zsiradék,
só,bors,csipetnyi cukor,
pirospaprika,
hegyes erős paprika.
Elkészítés:
A zsiradékot lábosban felhevítjük,beleszórjuk a durvára darabolt,meghámozott burgonyát.
Kevergetve megpirítjuk,hozzáadjuk a kétféle aprított hagymát és kissé megpirítjuk.
Beleszórjuk a felkarikázott erős paprikát,pirospaprikával megszórjuk,majd felöntjük a húslevessel.
Felforraljuk,hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott zöldbabot és fedő alatt közepes hőfokon 12 percig főzzük.
Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot,felforraljuk,és közepes hőfokon további kb 10 percig főzzük.
A kukoricát lecsepegtetjük,vesebabot leöblítjük,lecsepegtetjük majd hozzáadjuk az ételhez.
Felforraljuk,sóval,borssal,cukorral,
ketchuppal ízesítjük.
Tejföllel,reszelt sajttal,taco chipszel kínáljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!