Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 közepes narancs,
2 tasak vaníliás pudingpor,
80+50 g porcukor,
2 tasak vaníliás cukor,
1 liter tej,
½ dl narancslikőr,
1 kész gyümölcstorta alap,
40 g pirított mandulaforgács,
1 ek. mirelit ribizli,
2 tasak tortabevonó zselé,
5 dl fehér muskotályos bor.
Elkészítés:
A narancsokat megtisztítjuk, majd a 1 narancs héját lereszeljük. Az összes többi narancsot meghámozzuk, és gerezdekre szedjük. A pudingport elkeverjük 80 g porcukorral, a vaníliás cukorral és 1 dl hideg tejjel kikeverjük. A maradék 9 dl tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingos tejet, belekeverjük a reszelt narancshéjat és összefőzzük. Ha elég sűrű lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a narancslikőrt is. A tortalapot egy nagyobb tálra helyezzük, rászórjuk a mandulaforgácsot, belesimítjuk a pudingport, hagyjuk kihűlni és körkörösen kirakjuk a narancsszeleteket és hagyjuk teljesen kihűlni. A torta közepére rászórjuk ribizli szemeket, majd a fehérbort elkeverjük a maradék porcukorral és a zselatinporral, és bevonjuk vele a torát. 1 órára betesszük a hűtőbe majd tejszínhabbal tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!