Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
sertéstarja (vagy bármilyen más hús is jó)
só
liszt
2 dl zöldség alaplé
olaj
A zöldség raguhoz:
5-6 db sárgarépa
2-3 db fehérrépa
1 kis fej karalábé
3 evőkanálnyi kukorica
1 db vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
só
bors
bazsalikom
3 karika citrom
1-2 db babérlevél
petrezselyemlevél
liszt
olaj
A körethez:
3 dl rizs
petrezselyem
só
olaj
Elkészítés:
Először a húst készítem el, mert annak kell a legtöbb idő. Vékonyabbra
szeletelem a tarját, meghintem sóval és liszttel, majd kevés forró
olajban hirtelen megsütöm mindkét oldalát. Ezután zöldség alaplevet
öntök hozzá, lefedem, és puhára párolom, majd zsírjára sütöm és készen
is van.
A zöldségraguhoz a zöldségeket megtisztítom és apróra vágom. Kevés
olajon először a hagymát, majd a többi zöldséget is hozzáadom és
megdinsztelem, majd fűszerezem, sóval, borssal, citromkarikákkal,
babérlevéllel, bazsalikommal, és felöntöm 1,5 dl vízzel. Lefedve puhára
párolom. A tejszínt csomómentesre keverem egy kevés liszttel, és
behabarom, petrezselyemzölddel meghintem, és ezzel a ragu is készen van.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!