Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Paprikás csirke galuskával
Hozzávalók 4 személyre
1 db csirke
4 evőkanál olaj
1 db vöröshagyma
1 db paradicsom
1 db paprika
1 evőkanál pirospaprika
2 dl tejföl + a tálaláshoz
A galuskához:
5 db tojás
30 dkg liszt
2 evőkanál olaj
só, bors
A feldarabolt húst forró olajban enyhén megpirítjuk, majd az edényből kivéve félretesszük.
A serpenyő aljára sült zsiradékot egy fakanállal felkapargatjuk, és az apróra vágott hagymát világosra pirítjuk benne. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a húst, vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a paradicsomot és a paprikát, és addig főzzük, míg a hús meg nem puhul.
Egy kevés főzőlevet egy nagy kanál tejföllel simára keverünk, majd több részletben újabb adag forró levet, illetve tejfölt adunk hozzá. Az így kikevert tejfölt a csirkéhez adjuk, és egyet forralunk rajta.
A galuskához enyhén felverünk 2 tojást, hozzákeverjük a lisztet, egy csipet sót és egy kevés vizet. A tésztát nokedliszaggatóval vagy kanállal forró vízbe szaggatjuk, készre főzzük, és lecsepegtetjük.
A galuskát forró olajba tesszük, hozzáadjuk a maradék tojást, és alaposan átkeverjük. Sózzuk, borsozzuk és a csirkével együtt tálaljuk.
Tv paprika magazin
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!