Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha már a pogácsáknál tartunk. legyen még egy. Azt, hogy ez miért "pletyka", nem tudom megmondani. Lényeg, hogy nagyon egyszerűnek és jónak igérkező készítmény.
Barangolva a nagyvilág konyháinak receptjei sorában, erre is a Vidék ízei között találtam rá. Megosztom Veletek:
Elkészítés:
A megtisztított vöröshagymát, a tarját meg a petrezselyemzöldjét apróra vágom. Kevés margarinon megpárolom a hagymát, hozzáadom a tarját, sóval és borssal fűszerezem. Lassú tűzön pirítom, majd a petrezselyem zöldjével is elkeverem. Lehúzom a tűzről, és hűlni hagyom.
A mirelit vajas tésztát 2-3 milliméternyi vastagra nyújtom, majd 5 cm átmérőjű, kis kávéspohárral korongokat szaggatok. Minden második közepébe egy kiskanálnyi
tölteléket teszek. Az üres korongokat tojássárgájával megkenem, így ragasztom a töltelékesek tetejére. A tészta szélét kissé rányomom, bekenem tojássárgájával, és
reszelt sajtot hintek rá. A pogácsákat tepsibe rakom, és 190 fokon szép pirosra sütöm.
Forrás: Vidék ízei alapján
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!