Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Princi szelet
Kedveseim, mindenkit kőszőntők.Egy kedves hőlgy, az Ilike meg kért hogy írjam be az elkészités módját, hát legyen, vagy ahogy az Angol mondaná OK. tehát:mindenki volt már restikbe ahol a hires Gordon- Bleau-t szervirozták, tényleg nagyon finom, de az enyém sokkalta finomabb!!!
Tegyük fel hogy egy négy személyes asztalt akartok fincsiségekkel meg rakni, de Úgy, hogy már csak a látására is el csorogjon a nyála mindenkinek, mi sem egyszerübb,elmésztek a mészároshoz, és nyolc szelet húst rendeltek, négylábu állatét, a kora ne érdekeljen benneteket mert meg puhitom én.
tehát otthon, finoman ki kloffoljátok, sózzátok, borsozzátok, keves darált kőménymagot is hozzá tesztek, és egy tálba teszitek, majd finom tejjel nyakon őntitek,amig el lepi, és sutty, be a frigyibe más napig.
Másnap azzal kezditek a napot, hogy Erdélyi páleszt őntőtők a torkotokra, ettől jobban jár a kezetek, na vesztek két hagymát ,apróra vágjuk, egy edénybe tesszük és a tüzhelyre helyezzük majd üvegesitjük, e folyamat végén egy csapott kiskanál piros paprikát teszünk bele,és három kanál vizet, erre hamar reá teszünk 15-2O deka darált húst, és úgy őt percig dinszteljük, majd egy vájlingba tesszük, na mos,megint egy korty pálesz, és már vágjuk is hozzá apróra a gombát, egy szelet füstőlt sonkát, szalonnát, petrezsejem zőldjét, két nagy kanál juh túrót, reszelt sajtot, só, bors, egy,vagy két cikk megtőrt fokhagymát, és jól őssze dolgozzuk, egy órát álni haggyuk, majd ki vesszük a husikat, le tőltjük a tejet, és pont úgy mint a tőltőtt káposztát meg tőltjük, és fa fogpiszkálóval megtüzzük, innen megy minden mint a karika csapás, lisztbe hengergetjük, tojásba, majd prézlibe, aki vastagabb bundába akarja, még egyszer ugyanezt megcsinálja, majd egy edénybe bő olajban rozsda barnára ki sütjuk.
Eddig minden rendbe volna, na most egy nagy tálcát elő készítünk, eggyik oldalára gombás rizst teszünk, a másik oldalára Gábor fajta borsot, krumpli pürét, és a szélekre vastagra vágott hagymát is ki planírozva oda tesszük, kőzépre jőnnek a győnyőrü ruládok, reá reszelünk finoman sajtot, és megszórjuk petrezsejem zőldjével. Na most már nyugodttan ihattok egy jó stamperli páleszt, mert ha ezt meg látják a halandó emberek, rőgtőn a Menyben érzik magukat.Jóóóóó étvágyat kivánok hozzá. Gábor
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!