Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 db pulykamell (vagy csirke) vastagabbra szeletelve,
2-3 padlizsán
ételízesítő,
bors,
liszt,
vaj,
mustár,
hagyma,
sajt,
pirospaprika
bor vagy víz.
Elkészítés:
A hússzeleteket sózom,borsozom majd ételízesítővel elkevert lisztbe forgatom.
Vajon serpenyőben hírtelen megsütöm mindkét oldalát és tepsibe sorakoztatom.
A padlizsánokat félbevágom,sütőben puhára sütöm.A héjától megszabadítom és ízlés szerint mustárt,fokhagymát,hagymát pirospaprikát,sót,borsot, keverek hozzá és leturmixolom.Felöntöm kb 1 dl borral vagy vízzel és ezt a krémet ráöntöm a hússzeletekre.
Megszórom reszelt sajttal.
200 fokos sütőben készre sütöm.
|
|
Keczánné Macskó Piroska 2 hete új blogbejegyzést írt: Tudod, hány percig kell forró vízben hagyni a teát?
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Jókai-bableves Gundel alapján
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Sütőtökös lasagne
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Villámgyors ínycsiklandó házi pizza
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 5 étel, ami nagyon öregít
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: 3 szuper egyszerű és izgi módja a karfiol
Keczánné Macskó Piroska új linket töltött fel: Elkészült a „Receptek a kesztyűtartóból″
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!