Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalól és elkészítés:
Süssünk 5 tojásból piskótát. (5 tojás fehérje felverve, bele folyékony édesítő, az 5 tojássárgája, beleszitálunk 2 evőkanál szójaitalport, 1 kanál keményítőt, 1/2 csomag sütőport - zsírral kikent, megszójatejporozott közepes tepsiben sütjük) Nem baj, ha nem lesz szép, úgyis darabokra kell tépkedni. Ezt a tésztát meglocsoljuk a "piros" öntettel (1 dl víz, piros ételfesték, puncs aroma, édesítő). Állni hagyjuk.
Krém:
15 dkg vaj, 1 dl víz ezt felforraljuk. Bele 25 szem édesítő, 1 nagy evőkanál kakaópor, rumaroma, puncs aroma. Felfőzzük. 1 nagy evőkanál keményítőt elkeverünk kb ½ dl vízzel úgy, hogy teljesen csomómentes legyen. Belecsorgatjuk a vajas kakaós lötyibe, és folyamatos kavargatás közben sűrűre főzzük.
Összeállítás:
Ezt a krémet ráöntjük a piros piskótadarabkákra, jól összekeverjük. Kis golyókat formázunk belőle, amit megforgatunk kókuszreszelékben. Ha túl kemény lenne a massza, és nem lehet belőle labdákat formázni, pici tejet önthetünk hozzá, csak vigyázzunk, nehogy túl lágy legyen.
Megjegyzés:
Sok kis golyócska lett belőle, és szerintem fincsi. …:)
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!