Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók :
50 dkg túró, 1 csomag tejpor
10+10 dkg margarin, 3 dl tejszín,
4 evőkanál porcukor,1 csomag zselatin,
mindenféle aszalt gyümölcs,
Amaretto likőr,
1 csomag édes kakaós keksz,
1 tábla étcsoki,
Elkészítés:
A kekszet apróra törjük. 10 dkg margarint felolvasztunk, majd a kekszhez hozzáöntve jól eldolgozzuk, kis marékkal az aszalt gyümölcsökből kerülhet a masszához is. Fogjunk egy kapcsos tortaformát, alufóliával béleljük ki az alját, majd nyomkodjuk bele a masszát. Tegyük hűtőbe 1 órára. Az aszalt gyümölcsöket áztassuk be egy kis likőrbe. A krémhez törjük össze a túrót a margarinnal, a tejporral és a porcukorral. A zselatint oldjuk fel kis tejben, adjuk a masszához, a tejszín verjük fel és keverjük az egészhez, hogy könnyű krémet kapjunk. Legvégül adjuk hozzá a gyümölcsöket, öntsük az alapra, és dermedésig rakjuk a hűtőbe. A csokit olvasszuk meg gőz fölött, kis margarint keverjünk hozzá, mehet egy kis amaretto is, majd öntsük a megdermedt tortára, és alaposan hűtsük be.
forrás:eszem-iszom.hu
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!