Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
25 dkg sajt,
6 db kockasajt,
3 db főtt tojás,
gépsonka,
újhagyma apróra vágva, vagy snidling,
vaj, só, bors
Elkészítés:
A főt tojást villával összetörjük, hozzákeverjük a sajtokat, vajat, sót, borsot. Kenhető krém állagú legyen.A sajtot kétfelé vágjuk. Egy kistányéron az egyik adagot (ha ezt a fél adagot kisebb kockákra vágva tesszük a tányérra, még gyorsabb) mikróban folyós-nyúlós állagúra olvasztjuk. Nálam ez kb.40-60 másodperc a legerősebb fokozaton. Előtte vajjal megkenjük a munkapultot és a sodrófát. Ráöntjük az olvadt sajtot és téglalappá nyújtjuk. Gyorsan dolgozzunk, hamar dermed. Ha kész, megkenjük a krémmel, ráfektetjük a sonkalapokat, szórunk rá hagymát, de bármit ízlés szerint. Szoktam tenni rá piros húsú paprikát, olajbogyót is, a fantázia határtalan lehet. Ha kész, feltekerjük. Alufóliába szorosan becsomagoljuk és hűtőbe tesszük lehetőleg másnapig. De legalább jó pár órára. Elővéve szeleteljük. A másik adag sajttal ugyanígy teszünk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!