Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
15 dkg liszt
3 tojás
15 dkg zsemlemorzsa
10 dkg gomba
2 kis fej vöröshagyma
Só, bors
1 csokor petrezselyemzöld
20 dkg sajt
1 tasak, vagy bögre rizs
sütéshez:
Bő olaj
Mártás:
4 ek majonéz
2 dl tejszín
1 tk mustár
1 kk porcukor
1 citrom leve
Só, fehérbors
Elkészítés:
Palacsinta:
Egyszerű vizes palacsintákat sütünk. A gombát megmossuk és cikkekre vágjuk. Serpenyőben kevés olajon az apróra vágott hagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát. Ízesítjük sóval, borssal majd apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Ha a leve elpárolgott, félretesszük. Sajtot reszelünk és a gombás raguval a palacsintákba töltjük. A palacsintákat bepanírozzuk és bő, forró olajban kisütjük. Tálpapírra szedjük és lecsöpögtetjük. Egy adagban 2-3 palacsintát adunk, köretnek rizst tálalunk és tartármártást adunk még mellé.
Tartármártás:
A majonézt tejszínnel hígítjuk, mustárral jól elkeverjük, kevés porcukrot, citromlevet, sót és fehérborsot teszünk bele.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!