Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Linzertésztához:
25 dkg vaj,
35 dkg liszt,
1 db tojás,
15 dkg cukor,
csipet só,
1 cs. sütőpor.
Piskótához:
4 db tojás,
3 ek. liszt,
1 ek. kakópor,
4 ek. cukor,
1 ek. olaj,
1 citrom reszelt héja,
csipet só,
fél cs. sütőpor.
Töltelék:
60 dkg sárgabarack,
1 kk. őrölt fahéj.
Elkészítés:
A linzertésztához valókat összegyúrom,ha elválik a táltól egy közepes méretű tepsibe nyomkodom.
A kimagozott,4 felé darabolt barackokat a tésztára sorakoztatom.
190 fokra előmelegített sütőben elősütöm 25 percig.
Közben a piskótához a tojások fehérjéből kemény habot verek sóval,pici cukorral.
A sárgájához adom a cukrot,olajat,reszelt citromhéjat,géppel habosra keverem.
Majd belekeverem a sütőporos,kakaós lisztet,végül a tojáshabot.
Kiveszem a sütőből a barackos tésztát,megszórom fahéjjas cukorral,majd ráöntöm a tetjére a piskótát.
170 fokra visszaveszem a sütőt és további 20 percet sütöm.
Forrás: mindmegette, ekesandi receptje
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!