Sütés főzés: Savanyúkáposzta-saláta

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

60 dkg savanyú káposzta,

6 dl natúr kefír,

6 dkg reszelt sajt,

1 teásk. olivaolaj,

1 tk.reszelt torma.


Elkészítés:

A káposzta levét lecsogatjuk,de nem csavarjuk ki.Összekeverjük a hozzávalókkal.

Pihentetjük 2-3 órát és tálalás előtt szórjuk rá a reszelt sajtot.

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sárkány Andrásné Mara üzente 12 éve

A legegyszerűbben elkészíthető saláta.Én a Zsuzsa által leírt variációt ismertem eddig, de kipróbálom a kefires, sajtos változatát is. Új íz, kis munkával. Én az ilyen recepteket szeretem. Köszönjük szépen. Mara

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 12 éve

Ez nagyon finom lehet én is lila hagymával csináltam de fenomenálisan fincsike.

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 12 éve

Az "én" salátám a Kocsis nevet viseli és szintén (lila)hagymával készül, mint Tóth Andrásné receptje, de piros porpaprika is jön bele és olíva, meg egy kis tökmag olaj kerül bele. Mi nem mossuk ki a káposztát, csak rövidebbre vágjuk. Ja és só is kell bele!

Válasz

Tóth Andrásné üzente 12 éve

Nekem is van egy ízletes receptem. A káposztát, ha kell kimossuk, felvágunk kockára tetszés szerint hagymát,majd sózzuk, borsozzuk, olajat öntünk rá, és összekeverjük. Fél óra múlva már fogyasztható a különleges ízvilágú saláta.
Mi köretnek is fogyasztjuk. A hagyma "bedöglik" a sótól, és egy finom ízvilág alakul ki.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu