Sütés főzés: Simonné Kati receptjei

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Simonné Kati receptjei

9 éve | [Törölt felhasználó] | 3 hozzászólás

Lecsós csirkecomb

Hozzávalók:

-6-7 csirkecomb (alsó,felső egybe)
-Íz varázs
-1 üveg lecsó..(natúr 7 dl)
-1,1/5 víz......

Elkészítés:

A csirkecombokat, ketté vágom....és befűszerezem. Van amikor nincs itthon ízvarázs, akkor a szokásos módon.só,bors, kicsi fokhagyma krém. Bele rakom a tepsibe, mellé öntöm a lecsót, amit a vízzel összekavartam, letakarom, nekem van a tepsimnek fedele én azzal szoktam de a fólia is jó. És beteszem a sütőbe 40-45 percre 180 fokon. Aztán ha puha még picit fedő nélkül sütöm úgy 10 percig és kész. Köretnek rizs, vagy sós vízbe főtt krumplit (kicsit összetöröm) szoktam adni hozzá. Isteni finom, és nem utolsósorban könnyű elkészíteni.Jó étvágyat hozzá.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Cukkinis-zöldséges fasírt


Hozzávalók:

• 3 kisebb cukkini
• 1 sárgarépa
• 1 közepes burgonya
• 1 kisebb vöröshagyma
• 1 tojás
• zsemlemorzsa
• fokhagyma
• só
• bors
• a sütéshez:
olaj

Elkészítés:

A zöldségeket megmosom, megtisztítom, majd közepes reszelőn lereszelem. Sózom, borsozom, hozzáadom az átpréselt fokhagymát és a tojást. Amennyi zsemlemorzsát felvesz, annyit teszek hozzá, de nem kell nagyon kemény masszát készíteni, csak hogy épp formázható legyen. Tetszés szerinti pogácsákat készítünk belőle, majd olajban kisütjük. (Ne túl hirtelen.)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Káposztás csirke ajánlom nektek.



Hozzávalók:

-csirke hús,
-egy fej édes káposzta,
-tejföl
-hagyma,
-pici piros paprika,
-só, és ecet.

A csirkehúst felteszem pörköltnek, csak hosszú lére hagyom,
amikor félig megfőtt belerakom a vékonyra vágott káposztát, és együtt főzöm tovább. A legvégén a tejföllel behabarom,és pici ecettel ízesítem. Én olajjal szoktam csinálni. Nem hizlal és nagyon finom. Vagy szoktam a pörköltöt zöldborsóval össze főzni. Az is nagyon finom.Jó étvágyat hozzá!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Mit lehet csinálni a csicsókából....


pl:Tegnap vettem csicsókát és csak felszeletelve, 
kicsi oliva olajjal megcsepegtetve, a tetején egy-egy szeletke fokhagyma és végül vegetával ízesítve
betettem a sütőbe és megsütöttem. Ez is nagyon jól sikerült, köretnek is finom,
de mi csak úgy elnassolgattuk.

 

 

Simon Lajosné Küldte a recepteket  én csak át másoltam.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Kedves Kati4
Nagyon finom a lecsós csirkecomb,épp úgy mint a csirkemáj lecsósan.
Az 1liter1/5víz ,én szerintem nagyon sok!
A cszirkés ételek fedő alatt párolva kb.20perc alatt kész.
A csirke is ver magában levet.
Akkor ilyen hosszú lében van a lecsós comb?
Soknak találom.
Üdv:Edit.

Válasz

istván halmágyi üzente 9 éve

acukkinis fasírt ötlete fantasztikus.akár főételnek, akár köretnek is megfelel. gratulálok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Kedves Kati! Jó ötletet adtál a holnapi főzéshez.A lecsós csirke nagyon finom.Meg is csinálom.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu