Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához:
7db tojás sárgája,
60 g porcukor, (kihabosítani)
7 db tojásfehérje,
60 g kristálycukor,(kemény habnak)
70 g liszt,
10 g sütőpor,
70 g pirított darált mandula
Krémhez:
50 g vaníliás pudingpor,
500 ml tej,
150 g kristálycukor,
10 g vaníliás cukor
Díszítéshez:
150 g étcsoki,
50 g pirított mandula,
50 ml Sissy krémlikőr
Elkészítés:
Tojássárgáját a porcukorral habosra kikeverjük. Tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük. Lisztet, sütőport, pirított darált mandulát összekeverjük és hozzáadjuk az előzőleg összekevert habhoz és tojássárgájához. Tortakarikába töltjük 180 °C fokos sütőben megsütjük. Amikor kihűlt kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük. A pudingot tejjel felfőzzük, a tűzről levéve hozzáadjuk a kristálycukrot, vaníliás cukrot. A tortakarikába hagyott alsólapra töltjük a krémet, megcsurgatjuk olvasztott csokival, rátesszük a tortakarika felső részét, kihűtjük. A torta tetejét, áthúzzuk csokival, oldalát pirított mandulával panírozzuk. Sissy krémlikőrrel tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!