Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
8 húsos zöldpaprika (jó, ha többszínű),
8 dkg juhtúró,
5 dkg vaj (vagy margarin),
5 evőkanál világos sör,
1 csokor zöldhagyma szárával együtt,
1 teáskanál piros fűszerpaprika,
1 púpozott teáskanál mustár,
1 gerezd fokhagyma,
1 mokkáskanál törött fehér bors,
1 késhegynyi currypor és törött köménymag,
ízlés szerint só.
A zöldpaprikákat töltésre előkészítjük, vagyis megmossuk, szárazra töröljük, a száránál egy vékony lapot levágva kicsumázzuk, és az ereket is eltávolítjuk. A juhtúrót mély tálba tesszük a vajjal, a megtisztított és nagyon finomra összevágott hagymával, a zúzott fokhagymával, mustárral, a sóval, a borssal, a pirospaprikával, a köménymaggal és a curryvel, majd ráöntjük a sört.
A krémet habosra keverjük, és beletöltjük a zöldpaprikákba. A paprikákat tálba tesszük, és befedve rakjuk be a hűtőszekrénybe. Jól megdermesztjük (legalább egy napig tartjuk a hűtőben), majd közvetlenül tálalás előtt ujjnyi vastag karikákra szeleteljük. Salátalevélen tálaljuk. Barna kenyérrel vagy péksüteménnyel rakjuk az asztalra, és tetszés szerint hagymával, paradicsommal körberakjuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!