Sütés főzés: Spanyol falatkák :Tapas

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

40 dkg darált sertéshús,

1 ek köménymag,

15 dkg mirelit spenót,

1 szikkadt zsemle,

25 dkg kemény sajt,

6 db apró paradicsom,

2-3 ág petrezselyemzöld,

20-20 dkg fekete és paprikával töltött zöld olajbogyó,

2 tojás,

2-3 ág rozmaring,

10 dkg zsemlemorzsa,

szerecsendió,só,bors,

2 ág kakukkfű,

pirospaprika,liszt,

kb 12 db fanyárs.

 

A köménymagot serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk majd a felaprított petrezselyemzölddel és a kétféle olajbogyóval összekeverjük.Tálba rakjuk.


A zsemlét hideg vízbe áztatjuk.Serpenyőben 1 ek olajat felhevítünk,beletesszük a spenótot,3-4 ek vízzel meglocsoljuk és alacsony lángon felengedjük (mikróban is felengedhetjük).Fűszerezzük sóval,borssal,szerecsendióval.

A darálthúst a kinyomkodott zsemlével,1 tojással,spenóttal,sóval,borssal,pirospaprikával összedolgozzuk.12 db golyót formálunk belőlük és kevés forró olajban kisütjük őket.

A visszamaradt olajban a kisebb darabokra vágott rozmaringot megforgatjuk,kivesszük és a húsgombócokra szórjuk.Tálba helyezzük őket.


A kemény sajtot 24 darabra vágjuk,paradicsomokat félbevágjuk,a megmaradt tojást felverjük.A sajtdarabokat lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk.

A paradicsomokat lisztbe forgatjuk és a sajttal felváltva fanyársakra tűzzük.Forró olajban adagonként 3 percig sütjük.Tálaláskor a kakukkfüvet szintén olajban megfoonnyasztjuk és rászorjuk a nyársra.Tálba helyezzük.


Együtt kínáljuk őket.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 9 éve

Örülök hogy tetszik!:))

Válasz

Balog Józsefné üzente 9 éve

Nagyon finom lehet ,kár hogy kép nélkül de azért köszi

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 9 éve

Megfogom csinálni ,lehet hogy finom lehet igy még nem ettem köszike.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 9 éve

Kedves Éva ezt a receptet újságból másoltam ki és nem volt kép hozzá sajna.

Válasz

Hajas Éva üzente 9 éve

Jól hangzik.Ilyen finom is? Lehet, hogy így megtudnám etetni a gyerekeimmel a spenótot. Jó lett volna képen is látni, hogy hogyan néz ki.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu