Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
40 dkg darált sertéshús,
1 ek köménymag,
15 dkg mirelit spenót,
1 szikkadt zsemle,
25 dkg kemény sajt,
6 db apró paradicsom,
2-3 ág petrezselyemzöld,
20-20 dkg fekete és paprikával töltött zöld olajbogyó,
2 tojás,
2-3 ág rozmaring,
10 dkg zsemlemorzsa,
szerecsendió,só,bors,
2 ág kakukkfű,
pirospaprika,liszt,
kb 12 db fanyárs.
A köménymagot serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk majd a felaprított petrezselyemzölddel és a kétféle olajbogyóval összekeverjük.Tálba rakjuk.
A zsemlét hideg vízbe áztatjuk.Serpenyőben 1 ek olajat felhevítünk,beletesszük a spenótot,3-4 ek vízzel meglocsoljuk és alacsony lángon felengedjük (mikróban is felengedhetjük).Fűszerezzük sóval,borssal,szerecsendióval.
A darálthúst a kinyomkodott zsemlével,1 tojással,spenóttal,sóval,borssal,pirospaprikával összedolgozzuk.12 db golyót formálunk belőlük és kevés forró olajban kisütjük őket.
A visszamaradt olajban a kisebb darabokra vágott rozmaringot megforgatjuk,kivesszük és a húsgombócokra szórjuk.Tálba helyezzük őket.
A kemény sajtot 24 darabra vágjuk,paradicsomokat félbevágjuk,a megmaradt tojást felverjük.A sajtdarabokat lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk.
A paradicsomokat lisztbe forgatjuk és a sajttal felváltva fanyársakra tűzzük.Forró olajban adagonként 3 percig sütjük.Tálaláskor a kakukkfüvet szintén olajban megfoonnyasztjuk és rászorjuk a nyársra.Tálba helyezzük.
Együtt kínáljuk őket.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!