Sütés főzés: Spanyol falatkák :Tapas

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

40 dkg darált sertéshús,

1 ek köménymag,

15 dkg mirelit spenót,

1 szikkadt zsemle,

25 dkg kemény sajt,

6 db apró paradicsom,

2-3 ág petrezselyemzöld,

20-20 dkg fekete és paprikával töltött zöld olajbogyó,

2 tojás,

2-3 ág rozmaring,

10 dkg zsemlemorzsa,

szerecsendió,só,bors,

2 ág kakukkfű,

pirospaprika,liszt,

kb 12 db fanyárs.

 

A köménymagot serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk majd a felaprított petrezselyemzölddel és a kétféle olajbogyóval összekeverjük.Tálba rakjuk.


A zsemlét hideg vízbe áztatjuk.Serpenyőben 1 ek olajat felhevítünk,beletesszük a spenótot,3-4 ek vízzel meglocsoljuk és alacsony lángon felengedjük (mikróban is felengedhetjük).Fűszerezzük sóval,borssal,szerecsendióval.

A darálthúst a kinyomkodott zsemlével,1 tojással,spenóttal,sóval,borssal,pirospaprikával összedolgozzuk.12 db golyót formálunk belőlük és kevés forró olajban kisütjük őket.

A visszamaradt olajban a kisebb darabokra vágott rozmaringot megforgatjuk,kivesszük és a húsgombócokra szórjuk.Tálba helyezzük őket.


A kemény sajtot 24 darabra vágjuk,paradicsomokat félbevágjuk,a megmaradt tojást felverjük.A sajtdarabokat lisztbe,tojásba,zsemlemorzsába forgatjuk.

A paradicsomokat lisztbe forgatjuk és a sajttal felváltva fanyársakra tűzzük.Forró olajban adagonként 3 percig sütjük.Tálaláskor a kakukkfüvet szintén olajban megfoonnyasztjuk és rászorjuk a nyársra.Tálba helyezzük.


Együtt kínáljuk őket.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Örülök hogy tetszik!:))

Válasz

Balog Józsefné üzente 14 éve

Nagyon finom lehet ,kár hogy kép nélkül de azért köszi

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 14 éve

Megfogom csinálni ,lehet hogy finom lehet igy még nem ettem köszike.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Kedves Éva ezt a receptet újságból másoltam ki és nem volt kép hozzá sajna.

Válasz

Hajas Éva üzente 14 éve

Jól hangzik.Ilyen finom is? Lehet, hogy így megtudnám etetni a gyerekeimmel a spenótot. Jó lett volna képen is látni, hogy hogyan néz ki.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu