Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 db egész oldalas, kb: 2-2,5 kg
10 dkg vöröshagyma
10 gerezd fokhagyma
3 dkg friss gyömbér
só
kb: 2 mokkás kanálnyi frissen őrölt feketebors
chili ízlés szerint
1 dl napraforgó olaj
Az
oldalasról lefejtem a vastag császárhúst. Ezt a húst puhára párolom,
majd megsütöm, de az egy másik étel. Itt csak a megmaradt pléholdalasra
van szükségem, ami nem más, mint a csont és a csontok között maradt hús.
Keresztben három csíkra vágom el a csontokat bárddal. Készítek egy
pácot sóból, borsból, zúzott fokhagymából, frissen reszelt gyömbérből,
nagyon apróra vágott hagymából és egy kevés olajból. Bedörzsölöm a
páccal a húst és ha lehet hagyom állni egy napot. Ezután roston megsütöm
mindkét oldalát, miközben többször megforgatom.
Készítek ételemhez
egy nagyon egyszerű, de nagyon finom BBQ mártást. A ketchupot, a
mustárt, a folyékony tejszínt keverőtálban összekeverem. Adok hozzá
mézet, sót, kevés chilit, őrölt fekete borsot. Amikor az oldalas megsült
ebbe a szószba mártogatom. Köretként savanyított hosszú zöldpaprikát és
hajában sült burgonyát adok mellé.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!