Sütés főzés: Sváb kovászos uborka recept:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sváb kovászos uborka recept:

10 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

 


> Végy 1 nagy uborkás üveget!
>
> Alulra pakolj bele 1 csokor kaprot. Erre 1 sor karikára vágott nyers
> burgonyát. /Nem tévedés, nem kenyeret! Én öreg krumplit spájzolok be
> erre a célra. A lé sose penészesedik meg, áttetszően tiszta marad és
> behűtve a legfinomabb nyári üdítő ital./
>
> Erre pakolom a megmosott, felhasított uborkát, amelyet aznap reggel
> /!/ szedek le, mert csak akkor lesz ropogós.
>
> Tetejére szintén karikára vágott nyers, öreg krumplit rakosgatok.
> Legfelülre jön még 1 csokor keményszárú kapor,amely alkalmas arra is,
> hogy leszorítsa az egész rakományt.
>
> Végül leöntöm langyos, sós vízzel /ahány liter víz, annyi evőkanál
> só/, kistányérral letakarom, 3 nap múlva csudát tálalhat a
> családjának. Én egy esztergomi, Ferences atyától tudom a receptet. Ha
> egyszer kipróbáljátok, nem bánjátok meg.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Érdekes eltevési mód egy próbát megér.
Köszönöm!

Válasz

Szarka Emília üzente 10 éve

Köszönöm szépen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

A keményítőtartalom a lényeg és azt az újkrumpli is tartalmazza. használd bátran.

Válasz

Szarka Emília üzente 10 éve

Elfelejtettem megkérdezni Tőled,hogy csak régi krumpli jó hozzá? Nekem akkor már nincs öreg krumplim,mire megérik az uborka!

Válasz

Szarka Emília üzente 10 éve

Köszönöm a receptet,feltétlenül kipróbálom! Olvastam már a nyers krumplival eltett kovászos uborkáról.csak nem tudtam pontosan, hogy kell csinálni. Köszönöm ,még egyszer!

Válasz

szabo maria üzente 10 éve

köszönöm kipróbálom

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 10 éve

Szuper, feltétlen kipróbálom !!! Köszi szépen

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu