Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Én a következő szendvicskrémeket szoktam készíteni a családnak, nagyon szeretik. 30 dkg felvágott, Olasz, vagy Soproni, de készítettem már Párizsiból is, 10 dkg margarin, 1 tubus krémsajt, (a Boci a legjobb), 1/2 pohár tejföl, ízlés szerint mehet bele egy kis mustár, piros arany, vagy gulyáskrém. Ha ezeket nem, akkor egy pici só. A felvágottat egy észben veszem meg, és nagy lyukú reszelőn, lereszelem, majd a hozzávalókkal összekeverem. Ezzel kenem meg a kenyeret, és a tetejére Lapkasajtot, vagy Trappistát teszek.
A másik még egyszerűbb. A májkrémet margarinnal kikeverem, ezt is lehet ízesíteni piros arannyal. És ezt kenem a kenyérre. Tetejére a fent említett sajtok egyike. Szerintem ez a legjobb!
Kikeverek vajat, tejfölt, reszelt sajtot kb. egyforma mennyiségben. Fehérborsot, szerecsendiót, ha kell, sót keverek bele. Kiflit vagy zsemlét kettévágok, és vastagon rákenem. Utána már csak meg kell sütni.
Melegszendvicsnek a húskrémek párizsi villával összetörve bele 1 tojás, kis vaj, és a reszelt sajt. Lehet bele mustárt, ketchupöt keverni. Hús nélkül zöldségekből főleg gombából kitűnő. Én mindig belekeverem a sajtot, ízletesebbnek találom.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!