Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hagymakrém
80 dkg vöröshagyma, só, őrölt bors, őrölt kömény, 50 dkg margarin. A hagymát
megtisztítom, apró kockákra vágom. Kevés olajon vagy margarinon megdinsztelem.
(Ha már jó puha, kicsit barnás színű, akkor jó.) Villával még egy kicsit
áttöröm, és ha kihűlt, hozzáadom a fűszereket és a margarint.
Sütőtökkrém
1 közepes kanadai sütőtök, 1 csomag kapor, csipet só, 50 dkg margarin, csipet
őrölt kömény, őrölt fehérbors. A sütőtököt megtisztítom, apró kockákra vágom és
kevés vízben megfőzöm. (A forrástól kb. 4-5 perc) Ha elkészült a levét leszűröm
és villával áttöröm. Ha kihűlt hozzáadom a fűszereket, a margarint és az apróra
vágott kaprot. (Ha nincs friss kapor jó a szárított is, de abból több
kell!)
Búzakolbász-krém
½ kg. Búza, 25-30 dkg vaj, vagy margarin, ízlés szerint vöröshagyma, fokhagyma,
só, bors, kömény, gyömbér, pirospaprika Az előre beáztatott búzát megfőzőm
(kb.2-3 óra), a vajjal és a fenti fűszerekkel eldolgozom, és a hűtőben egy
napig állni hagyom.
Avokádó-krém I.
2 db avokádó, bors, kevés só, csipet őrölt kömény Az avokádót megtisztítom, a
magját kiszedem, a többi részét villával megtöröm. A fűszereket hozzákeverem és
pár órára hűtőbe teszem. (Aki nem szereti a túl intenzív ízt tegyen bele
margarint.)
Avokádókrém II.
3 db avokádó, bors, ételízesítő, kömény, l db sajtkrém Az avokádót megtisztítom
és villával megtöröm. Hozzáadom a fűszereket, utána a sajtkrémmel simára
keverem. Pár órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!