Sütés főzés: Szendvicskrémek a családnak 2

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Szendvicskrémek a családnak 2

11 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

Hagymakrém
80 dkg vöröshagyma, só, őrölt bors, őrölt kömény, 50 dkg margarin. A hagymát megtisztítom, apró kockákra vágom. Kevés olajon vagy margarinon megdinsztelem. (Ha már jó puha, kicsit barnás színű, akkor jó.) Villával még egy kicsit áttöröm, és ha kihűlt, hozzáadom a fűszereket és a margarint. 
Sütőtökkrém
1 közepes kanadai sütőtök, 1 csomag kapor, csipet só, 50 dkg margarin, csipet őrölt kömény, őrölt fehérbors. A sütőtököt megtisztítom, apró kockákra vágom és kevés vízben megfőzöm. (A forrástól kb. 4-5 perc) Ha elkészült a levét leszűröm és villával áttöröm. Ha kihűlt hozzáadom a fűszereket, a margarint és az apróra vágott kaprot. (Ha nincs friss kapor jó a szárított is, de abból több kell!) 
Búzakolbász-krém 
½ kg. Búza, 25-30 dkg vaj, vagy margarin, ízlés szerint vöröshagyma, fokhagyma, só, bors, kömény, gyömbér, pirospaprika Az előre beáztatott búzát megfőzőm (kb.2-3 óra), a vajjal és a fenti fűszerekkel eldolgozom, és a hűtőben egy napig állni hagyom. 
Avokádó-krém I.
2 db avokádó, bors, kevés só, csipet őrölt kömény Az avokádót megtisztítom, a magját kiszedem, a többi részét villával megtöröm. A fűszereket hozzákeverem és pár órára hűtőbe teszem. (Aki nem szereti a túl intenzív ízt tegyen bele margarint.) 
Avokádókrém II.
3 db avokádó, bors, ételízesítő, kömény, l db sajtkrém Az avokádót megtisztítom és villával megtöröm. Hozzáadom a fűszereket, utána a sajtkrémmel simára keverem. Pár órára hűtőbe teszem, hogy az ízek összeérjenek. 

Címkék: tízóraira uzsonnára

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Szívesen, mindenkinek

Válasz

Apró Kata üzente 11 éve

Köszi a recepteket, ki próbálom. Kata

Válasz

Hibszky Anna üzente 11 éve

Köszönöm szépen a jó recepteket!

Válasz

szabo maria üzente 11 éve

nagyon szeretem az ilyen krémeket ,köszönöm

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 11 éve

Az -avokádó II.-t- szoktam készíteni csak teszek hozzá egy cikk fokhagymát,de a többi is finom lehet,kipróbálom hamarosan.Köszönöm a pontos recepteket.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu