Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy igazi francia csokoládékülönlegesség, csak ínyenceknek. Nem édes, keserű csokoládés piskóta. Leginkább menüsor végére, desszertnek ajánlott. |
Elkészítési idő: kb 65 perc
Hozzávalók (kb 12 szelethez)
200 g csokoládé 65%-os
150 g vaj
0.5 csipet só
120 g barna cukor
1 evőkanál méz
4 db egész tojás
80 g liszt
1 púpozott teáskanál sütőpor
25 g szezámmag
Elkészítés
1. Egy 22 cm átmérőjű tortakarika alját kibéleljük szilikonos sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra.
2. A szezámmagot egy serpenyőben megpirítjuk.
3. A csokoládét a vajjal együtt egy tálba tesszük, és vízgőz felett megolvasztjuk.
4. A lisztet összekeverjük a sütőporral.
5. A tojásokat összekeverjük a barna cukorral, a mézzel, végül hozzáöntjük a felolvasztott csokoládét, a szezámmagot, és a lisztet is.
6. A kész piskótamasszát a formába öntjük, és hőlégkeverés nélkül, 180 C-on kb 25 perc alatt készre sütjük.
7. A kisűlt tortát szeleteljük, porcukorral lehintve tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!