Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1,5 kg oldalas,
1 diónyi friss gyömbér,
3 gerezd fokhagyma,
2 ek szójaszósz,
2 ek. (kínai rizs) bor,
2 tk (szezám) olaj,
2 ek méz,
1 tk sambal oelek (csípős paprikakrém),
1 cs metélőhagyma,
2 db citrom,
1 tk ötfűszerkeverék (Egyenlő arányban:őrőlt szecsuáni bors,fahéj,szegfűszeg,csillagánizs,
ánizskapormag).
Elkészítés:
Egy nagy tálban összekeverjük a szezámolajat,apróra vágott gyömbért,fokhagymát,szójaszószt,rizsbort,az ötfűszerkeveréket,mézet,csípőspaprikát,fél tk.sót.
A megtisztított bordáira vágott oldalast a pácba tesszük,addig kevergetjük míg teljesen be nem vonja.Lefedve 1 éjszakára hűtőbe tesszük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.Az oldalasokat páclével együtt egy kiolajozott tepsibe tesszük és 50 percig sütjük.15 percenként megfordítjuk és kenegetjük a szafttal.
Ha a páclé kezdene megégni,tegyünk néhány kanál melegvizet a tepsibe sütés közben.
A megsült oldalast megszórjuk a metélőhagymával,citrommal,párolt rizzsel tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!