Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók 4 személyre:
A tócsnihoz:
40 dkg burgonya,
10 dkg liszt,
1 dl tej,
1 db tojás,
fokhagyma,
ízlés szerint,
só, bors, majoranna,
olaj a sütéshez.
A töltelékhez:
60 dkg sertéshús,
20 dkg hagyma,
10 dkg szalonna,
1 db zöldpaprika,
20 dkg gomba,
2 db cseresznyepaprika,
só, bors, mustár, ketchup,
olaj a sütéshez.
A tócsni elkészítése:
A burgonyához hozzáadjuk a felvert tojást, sót, majorannát, fekete borsot, lisztet és a tejet fokozatosan hozzáadagolva lágy tésztává keverjük.
A töltelék elkészítése:
A húshoz hozzáadjuk a mustárt, kockára vágott szalonnát, felkockázott gombát, sózzuk, borsozzuk. Felszeleteljük a hagymát, paprikát, cseresznyepaprikát.
Előmelegített serpenyőbe olajat öntünk. Beletesszük a húst, valamint a szalonnakockákat és elkezdjük együtt pirítani. Ezután hozzáadjuk a gombát, a hagymát és tovább pirítjuk.
Legvégül következik a paradicsompaprika, paradicsompüré és a cseresznyepaprika.
Az immár elkészült tölteléket egy tálba rakjuk és kisütjük olajban a burgonyalepényt.
Tálalásnál a lepény egyik felére halmozzuk a tölteléket, majd ráhajtjuk a lepény másik felét. Petrezselyemmel, uborkával díszítjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!