Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
60 dkg bélszín (hátszín),
5 dkg szalonna,
10 dkg zsír,
2-3 evőkanál liszt,
4 dl tejföl,
25 dkg zöldség (sárgarépa, fehérrépa, zeller),
1 fej vöröshagyma,
1 szem bors,
5 szem szegfűbors,
babérlevél,
kakukkfű,
friss citromlé
Elkészítés:
Az íntól, hártyától megtisztított húst a rostok mentén tűzdeld meg szalonnacsíkokkal. A zsírban pirítsd meg a hús minden oldalát hirtelen. Vedd ki a húst, és a visszamaradt zsírban süsd puhára a darabokra vagdalt sárgarépát, fehérrépát, zellert. Add hozzá a húst, a hagymát és az összes fűszert, majd az egészet sózd meg, és vízzel vagy húslevessel felöntve párold legalább egy óra hosszat, amíg elkezd megpuhulni a hús. Ezután újból önts alá vizet, tedd át egy tepsibe, és időnként locsolgatva közepesen forró sütőben süsd készre.
Ha megpuhult, vedd ki és szeleteld fel 1,5-2 cm vastagra. A zöldséges levet turmixold le, keverd el a tejfölös habarással, és forrald fel, hogy besűrűsödjön. Citromlével savanyítsd, majd forrald össze a felszeletelt hússal. Knédlivel tálald, áfonyalekvárral díszítsd.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!