Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
60 dkg sertéslapocka
50 dkg zöldbab
1 csokor új sárgarépa
1 zeller
A galuskához:
2 tojás
finomliszt (amennyit a tojás felvesz)
só.
A rántáshoz:
olaj
2 evőkanál finomliszt
1 teáskanál pirospaprika.
Valamint:
tejföl.
Elkészítés:
A húst és a zöldségeket megtisztítjuk, felaprítjuk, a fehérrépa és a zeller zöldjét jól megmossuk, hideg vízbe áztatjuk. A családom kedvenc nyári levese, mindenki imádja.
A húst és a zöldbabot hideg vízben feltesszük főni, sózzuk. Ha már félig megfőtt, beletesszük a már felaprított sárga- és fehérrépát, valamint a zellert is, tovább főzzük.
Ha minden kellően megpuhult, mehet bele a rántás, majd a tejföl, ezután pedig beletessszük a fehérrépa és a zeller zöldjét.
A galuska hozzávalóiból jó sűrű állagú tésztát készítünk, és nokedliszaggató segítségével a levesünkbe szaggatjuk, hagyjuk még pár percet főni, majd a fehérrépa és a zeller zöldjét egy villa segítségével kiszedjük, és már tálalhatjuk is.
A receptet és a fotót Arvaikati küldte. Köszönjük!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!