Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tejszínes-gombás csirkefalatok
Hozzávalók:
50-60 dkg csirkemellfilé
15 dkg gomba
2,5 dl tejszín
1 evőkanál rétesliszt
1 evőkanál petrezselyemzöld
só
bors
olaj
Elkészítés:
A csirkemellet kis darabokra vágjuk. Ezután ízletesen megsózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd a húsdarabokat abban átsütjük. Ha a hús átsült, kiszedjük, félretesszük
Ugyanebbe a zsiradékba rakjuk a darabokra vágott gombát, megpároljuk. (Ha kevés a lé, pár csepp vízzel pótoljuk.) Ezután hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, és jól összekeverjük. Most megszórjuk a lisztel, megkeverjük, és röktön hozzáöntjük a tejszínt. Ezt felforraljuk, a végén az átsült csirkedarabokat belerakjuk, összekeverjük. Félrehúzzuk, és 2 percig állni hagyjuk.
Jó étvágyat! :)
Megjegyzés:
Én nokedlivel tálalom, nagyon finom! De tésztával, vagy akár rízzsel is fogyasztható. Ha esetleg jobban szeretitek a pulykamellet, azzal is jó.
A receptet és a fotót Betti011 küldte.
Mindmegette
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!