Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Krém 1:
2 dkg margarint,
10 dkg porcukrot,
1 vaníliáscukrot jól kikavarunk.
Krém 2:
2 kanál lisztet és 3 tojássárgáját megfőzzünk 2 dl tejben és hagyjuk kihűlni. ( ne legyen csomós)
Krém 3:
a kimaradt 3 tojásfehérjékből 3-4 kanál kristálycukorral gőz felett kemény habot verünk, majd hagyjuk kihűlni.
Először a 2-es krémet egy tálban kicsit keverjük a robotgéppel, majd apránként hozzáadagoljuk a 1-es margarinos krémet, végül óvatosan hozzáadjuk, nem törve a 3-as számú tojásfehérjehabot.
Ezt a krémet töltjük az ostyatölcsérekbe.
Ostyatölcsérek készítése:
Az ostyalapot darabokra vágjuk. ( nem tudok pontos méretet, ki mekkora tölcséreket akar) Egy lábosban vizet forralunk, amit letakarunk egy tiszta konyharuhával. Erre a ruhára teszük a feldarabolt ostyalapokat, ahol a gőztől megpuhulnak és meg tudjuk őket hajtogatni.
Megjegyzés:
A konyharuhával vigyázzunk, ki ne gyulladjon!!!!! Persze használhatunk kész tölcséreket is. Láttam már olyat is, hogy a kész, megtöltött fagyik tetejét csokiba mártották bele, úgy is finom lehet és még dekoratív is.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!